Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

Συνάντηση με τον Tommy Hilfiger


Μετά από ένα τεμπέλικο Σαββατοκύριακο χωρίς νέες αναρτήσεις, μπήκαμε κατευθείαν στα βαθιά με μια πρωινή συνέντευξη με τον Tommy Hilfiger. Μεταξύ πολλών άλλων, μας μίλησε για όλες του τις μεγάλες αγάπες -από την Grace Kelly στο To Catch A Thief του Hitchcock μέχρι τους Rolling Stones- και επίσης μας είπε ότι το βιβλίο του Iconic America θα μεταφερθεί σύντομα στη μικρή οθόνη. Την παραγωγή της σειράς -η οποία θα προβάλλεται από το Bravo Network- έχει αναλάβει το team του Project Runway και η μία εκ των δύο παρουσιαστών θα είναι η Bar Refaeli (ο άλλος θα είναι άντρας, μάλλον όχι ο DiCaprio). Περισσότερες λεπτομέρειες στο τεύχος Αυγούστου του In Style, όπου θα διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη από τις υποφαινόμενες.

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

Preview: Εδώ είμαστε Bally

H Nak και η υπέροχη Μαρία Ξυτάκη (φυσικά ντυμένη head to toe με Bally) μας κάλεσαν να πάρουμε πρώτες μια γεύση από τη συλλογή Bally για την ερχόμενη σεζόν. Κάτι αρκετό από μόνο του για να προκαλέσει αναστάτωση στη μέση style editor, αλλά υπήρχαν και άλλες φοβερές εκπλήξεις.


Προς το παρόν, βλέπουμε την νέα Bally it-bag για το φθινόπωρο. Έχει το (ελληνικότατο) όνομα Ionia και θα υπάρχει σε τρεις βερσιόν: από άψογο μαλακό δέρμα, σουέντ και λουστρίνι.


Αυτή είναι η Zairat-E του οίκου Bally. Προσοχή: Το δέρμα στρουθοκαμήλου είναι SOS για την ερχόμενη σεζόν (από Σεπτέμβριο θα εξεταστείτε όλες) ως η επόμενη μεγάλη τάση μετά το κροκό.


Και τώρα ας μιλήσουμε για παπούτσια: Ένα υπέροχο ζευγάρι Bally...




...Ο Stuart ξαναχτυπά (ετοιμαστείτε να δείτε αυτή τη γόβα στα πόδια πολλών σταρ)...



...Και μιλώντας για αυτές, ιδού το περιβόητο Vicini shoe boot της Gwyneth Paltrow που έχει κάνει τους πάντες ήδη να παραμιλούν.



Όλες ξέρουμε και αγαπάμε τα clutches της Rodo, ευκαιρία να δούμε και τα παπούτσια της.



Περισσότερες νέες αφίξεις: Εδώ έχουμε ένα χαρακτηριστικότατο δείγμα της ισπανικής φίρμας Vialis - intellectual αλλά και fashion τσάντες είναι η ειδικότητά της.




Και εδώ έχουμε κάτι με πολλή αγάπη από την Donatella. Συμπέρασμα: Ακόμη δεν έχουμε πάει διακοπές και ήδη λαχταράμε να έρθει το φθινόπωρο...

Chic boutique: Frock n' Roll

Kάναμε επίσκεψη στο μαγαζί με τα πιο δελεαστικά είδη στα βόρεια προάστεια. Καλώς ήλθατε στο Frock n'Roll.
Η ιδιοκτήτριά του, η Δημήτρια, ειδικεύεται στα ευκολοφόρετα στράπλες (από την εποχή που μαζί με την Εφη υπέγραφαν τα Any Wish? και είχαν κάνει το μεγάλο και αξέχαστο hit της σφηκοφωλιάς). Στη νέα της σειρά, White*DLight, έχει σχεδιάσει τα στράπλες της φωτογραφίας που τα ονομάζει Irina L. προς τιμήν ενός αγαπημένου της style icon και πασίγνωστου μοντέλου (ο νοών νοείτο). Θα τα βρείτε σε πάρα πολλά χρώματα και κοστίζουν 135 ευρώ.
Στο Frock n' Roll η Δημήτρια έχει μαζέψει και άλλα φοβερά και τρομερά ρούχα και αξεσουάρ από έλληνες και ξένους σχεδιαστές και γνωστά brands (καθόλου πανάκριβα όλα αυτά). Αναμεσά τους και οι τέλειες οικολογικές τσάντες Madame Mo της φωτογραφίας που μπαίνουν σε μια θηκούλα τόση δα (25 ευρώ).

Και εννοείται ότι το Frock είναι ιδανικό για τον ανεφοδιασμό πριν τις διακοπές, με πληθώρα μαγιό Cia Maritima (γύρω στα 70 ευρώ) και καφτάνια, τυνίκ, sundresses, τα πάντα για την βαλίτσα.

FROCK N' ROLL: ΒΑΡΝΑΛΗ 4Α, XΑΛΑΝΔΡΙ, ΤΗΛ. 210- 6842854

Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

Hot Spot: Serendipity


Λονδρέζικο look και νεοϋορκέζικα ευρήματα: Ο καλύτερος συνδυασμός σε ένα από τα αγαπημένα μας fashion spots, το Serendipity. Φανταστικά όπως πάντα τα μπιζού του Kenneth Jay Lane...


... Τα μενταγιόν από πλέξιγκλας (check out την τιμή)...



...Οι τσάντες-φάκελοι του φοβερού label Thomas Wylde (με σήμα την glamorous νεκροκεφαλή) και οι μπαμπού κρίκοι που φοράει η Kim Cattrall ως Samantha στην ταινία Sex and the City (κοστίζουν μόλις 28 ευρώ).






Ανάμεσα στη μεγάλη γκάμα αξεσουάρ της Patricia Field ξεχωρίζει αναπόφευκτα ο magazine φάκελος με θέμα "η Barbie στο Παρίσι".
Serendipity: Παπαφλέσσα 16, Ν. Ψυχικό, τηλ. 210-6742302


Φόρεσε πάλι Dior

Άλλη μία εμφάνιση της πρώτης κυρίας στο γνωστό "chic πλην τίμιο" στυλ που μας έχει συνηθίσει τον τελευταίο καιρό.




Η Carla Bruni Sarkozy συνεχίζει να διχάζει το κοινό για το αν θα πρέπει κάποια στιγμή να φορέσει και κανένα τακούνι. Επίσης συνεχίζει να φοράει Dior. Στην πρόσφατη επίσκεψη του προεδρικού ζεύγους στο Ισραήλ επέλεξε ένα σεμιζιέ του οίκου, που την ντύνει σταθερά στις υποχρεώσεις της, και το συνδύασε με την τσάντα Βabe και χρυσά σανδάλια, όλα Dior.



Πολυτιμότερος Coach

Ολόφρεσκια άφιξη στο Κολωνάκι η μπουτίκ Coach, το "σπίτι" ενός αμερικανικού οίκου δερμάτινων ειδών με μεγάλη ιστορία στο αντικείμενο (κλασικός εκπρόσωπος του αμερικανικού design από το 1941) και πολλές σταρ που δηλώνουν φαν.


Στην είσοδο, σκίτσα κομψών γυναικών σε βάζουν αμέσως στο oh, so chic κλίμα.



Εδώ έχουμε άλλο ένα illustration - πρόκειται για την Bleeker, μια από τις it-bags της Coach (και αγαπημένο κομμάτι της Mandy Moore). Τα σκίτσα της μπουτίκ έχει φιλοτεχνήσει ο Reed Krakoff, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου (και αντιπρόεδρος του CFDA, του συλλόγου αμερικανών σχεδιαστών μόδας παρακαλώ).




Φυσικά, οι τσάντες μοιάζουν ακόμη πιο λαχταριστές "ζωντανές".


Το ιδανικά επεξεργασμένο δέρμα αποτελεί σήμα-κατατεθέν των δημιουργιών Coach.




Πολύ όμορφη βρήκαμε και τη συλλογή παπουτσιών...





...Και τα βραχιόλια με σμάλτο.





Ωραίες οι προτάσεις και για τις fans των logos, που δεν τους αρέσει να κρύβονται πίσω από το (περιποιημένο με άψογο γαλλικό μανικιούρ) δάχτυλό τους και θέλουν να φοράνε τα πράγματα με τ' όνομά τους.
Coach: Τσακάλωφ 28, Κολωνάκι.

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

Oh so chic, μέρος 2ο: Τηλεοπτική avant premiere

Το δεύτερο βιβλίο μας μετά το "Oh, so chic! Απλοί κανόνες για τέλειο στυλ" εμφανίστηκε χτες για πρώτη φορά στην τηλεόραση, στον ΑΝΤ1. Εδώ βλέπετε ένα προσχέδιο στα χέρια της Σοφίας Αλιμπέρτη, η οποία ενθουσιάστηκε με το βιβλίο και το περιεχόμενό του μαζί με τις υπόλοιπες καλεσμένες της εκπομπής της. Το δεύτερο μέρος του "Oh, so chic" θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο, έχει θέμα τα αξεσουάρ και ο τίτλος του είναι "Chic 2 Chic: Απλά προσθέστε αξεσουάρ". Την τέλεια εικονογράφηση (της οποίας μια πρώτη γεύση παίρνετε από το εξώφυλλο) έχει επιμεληθεί ο Κωνσταντίνος Βραζιώτης.




Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα αξεσουάρ και τις συμβουλές που δώσαμε στον αέρα, σαν ένα preview του βιβλίου, έδειξαν η Όλγα και η Γωγώ, τα κορίτσια του Θέμου.











Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

Happy Birthday Lacoste

Είδαμε τα έργα βιτρίνας (με την καλή έννοια) της Lacoste στο Notos Galleries. Οι διαδραστικές βιτρίνες της οδού Αιόλου ήταν ένα από τα πιο όμορφα happening που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό στην Αθήνα και ένας πρωτότυπος τρόπος να γιορταστούν τα 75 χρόνια της Lacoste. Για την ίδια επέτειο, η Lacoste κυκλοφορεί μια ειδική συλλογή, από την οποία ξεχωρίζουμε το λευκό φόρεμα που δένει πίσω στο λαιμό και που φοράει η κοπέλα της φωτογραφίας.


Μόνο στο Notos Galleries, θα βρείτε αυτό το συλλέκτικό sneaker της Lacoste που επίσης κυκλοφορεί με αφορμή την επέτειο. Το συγκεκριμένο σχέδιο είχε λανσαριστεί το 1963 από την Lacoste. Φέτος κυκλοφορεί σε τρία έντονα χρώματα για γυναίκες (κίτρινο, πορτοκαλί και φούξια) και σε μια εκπληκτική, ρετρό, δίχρωμη λευκή-μπλε εκδοχή για τους άντρες.


Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

Το φόρεμα και το κόσμημα

Αυτές τις μέρες, το ερώτημα που καίει πιο πολύ και από το σαραντάρι της θερμοκρασίας είναι το εξής: "Τι φόρεμα να πάρω για τον γάμο / βαφτίσι / κι άλλο γάμο / ακόμη ένα βαφτίσι"; Κατεβήκαμε τα σκαλιά του αγαπημένου μας Underground στο Κολωνάκι ψάχνοντας απαντήσεις και βρήκαμε πρώτο-πρώτο ένα μεταξωτό ροζ φόρεμα με μαύρες λεπτομέρειες.



Μετά βρήκαμε κι άλλο ένα. Σε πολύ καλή τιμή, εννοείται, γιατί τα events είναι πολλά.


Εδώ έχουμε κάτι πιο βαρύ, αυτοκρατορικό και luxurious, πάντα με την καλή έννοια. Η Πέρη δοκίμασε αυτό το φόρεμα συνδυάζοντας με οικονομικά αξεσουάρ (ενδεικτικά αναφέρουμε ότι αυτό το σούπερ κολιέ τιμάται στα 40 ευρώ).



Αν θέλετε κάτι πιο δροσερό και νησιώτικο, ένα σατέν μάξι με το σωστό κολιέ θα κάνει αίσθηση.


Κάτι επίσης για event νησιωτικού τύπου, με ακόμη πιο rich hippie διάθεση.



Εδώ έχουμε και κάτι πιο νεανικό / ανάλαφρο: grecian μίνι φόρεμα με nu-rave αξεσουάρ.


Κι εδώ έχουμε ένα απλό, υπέροχο και οικονομικό κολιέ, το οποίο μπορεί να μεταμορφώσει το φόρεμα που ήδη υπάρχει στην ντουλάπα.
Underground: Σκουφά 35, Κολωνάκι, τηλ. 210-3640734
ή αν σας βολεύει στην Κηφισιά: Κυριαζή 14-16, τηλ. 210-8016144