Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

Preview: Εδώ είμαστε Bally

H Nak και η υπέροχη Μαρία Ξυτάκη (φυσικά ντυμένη head to toe με Bally) μας κάλεσαν να πάρουμε πρώτες μια γεύση από τη συλλογή Bally για την ερχόμενη σεζόν. Κάτι αρκετό από μόνο του για να προκαλέσει αναστάτωση στη μέση style editor, αλλά υπήρχαν και άλλες φοβερές εκπλήξεις.


Προς το παρόν, βλέπουμε την νέα Bally it-bag για το φθινόπωρο. Έχει το (ελληνικότατο) όνομα Ionia και θα υπάρχει σε τρεις βερσιόν: από άψογο μαλακό δέρμα, σουέντ και λουστρίνι.


Αυτή είναι η Zairat-E του οίκου Bally. Προσοχή: Το δέρμα στρουθοκαμήλου είναι SOS για την ερχόμενη σεζόν (από Σεπτέμβριο θα εξεταστείτε όλες) ως η επόμενη μεγάλη τάση μετά το κροκό.


Και τώρα ας μιλήσουμε για παπούτσια: Ένα υπέροχο ζευγάρι Bally...




...Ο Stuart ξαναχτυπά (ετοιμαστείτε να δείτε αυτή τη γόβα στα πόδια πολλών σταρ)...



...Και μιλώντας για αυτές, ιδού το περιβόητο Vicini shoe boot της Gwyneth Paltrow που έχει κάνει τους πάντες ήδη να παραμιλούν.



Όλες ξέρουμε και αγαπάμε τα clutches της Rodo, ευκαιρία να δούμε και τα παπούτσια της.



Περισσότερες νέες αφίξεις: Εδώ έχουμε ένα χαρακτηριστικότατο δείγμα της ισπανικής φίρμας Vialis - intellectual αλλά και fashion τσάντες είναι η ειδικότητά της.




Και εδώ έχουμε κάτι με πολλή αγάπη από την Donatella. Συμπέρασμα: Ακόμη δεν έχουμε πάει διακοπές και ήδη λαχταράμε να έρθει το φθινόπωρο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: