Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008

Dyrberg/Kern εκ Δανίας

Το Οh So Chic! βρέθηκε στην Κοπεγχάγη, πατρίδα των υπέροχων faux κοσμημάτων Dyrberg/Kern και με την ευκαιρία αυτή βίωσε όλη την εμπειρία του δανέζικου στυλ.


Άποψη του flagship store Dyrberg/Kern στο εμπορικό κέντρο της πόλης, όπου όπως σε όλους τους χώρους δεσπόζουν εντυπωσιακές συνθέσεις με λουλούδια.




Κοσμήματα της χειμερινής συλλογής στο Dyrberg/Kern flagship store. Ξεχωρίσαμε την σειρά Architecture με τρομερά κολιέ με πέτρες σε γεωμετρικά σχήματα αλλά και τα Αalto με καμπύλες και οργανικές φόρμες.



Οι σχεδιαστές Henning Kern και Gitte Dyrberg στο αρχηγείο τους, στο showroom στην Κοπεγχάγη. Υπήρξαν ζευγάρι και στη ζωή, αν και όχι τώρα πια, που παραμένουν αγαπημένοι συνεργάτες. Ταξιδεύουν ασταμάτητα για να εμπνευστούν νέες συλλογές που θα κάνουν τις γυναίκες "to look like a million" (το μότο τους). Μία πρόσφατη απόδραση στο Θιβέτ έκανε την Gitte να προσέξει τα νομίσματα-κοσμήματα με χαραγμένα μυνήματα που είχαν στο πίσω μέρος των ρούχων τους οι γυναίκες εκεί και να εμπνευστεί την σειρά Bon Mots με κοσμήματα όπου πρωταγωνιστούν οι "σοφές λέξεις" .






Μια γεύση από την συλλογή της Άνοιξης 2009, όπου πρωταγωνιστεί η διάθεση για εξωτικά λουκ με χοντρές αλυσίδες, πέτρες τυρκουάζ αλλά και συνδυασμούς από μέταλλο και πλεκτό δέρμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: