Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

H Patricia (Field) ξαναχτυπά

Από σήμερα στο Marks and Spenser της Ερμού καθώς και σε αυτό του Mall διατίθεται η συλλογή με την υπογραφή της Patricia Field.



Αυτό ήταν μια τέλεια αφορμή για να συναντήσουμε αυτήν και τον συνεργάτη της, David Dalrymple, στο Athens Plaza και να θυμηθούμε πόσο ωραίες συζητήσεις μπορεί να κάνει κανείς μαζί της. Η Patricia δεν είναι μόνο μια αγαπημένη και αξιόλογη προσωπικότητα της σύγχρονης μόδας, είναι επίσης μια πανέξυπνη και διορατική γυναίκα που απαντά σοφά σε ότι και να την ρωτήσεις. Περισσότερα για όσα μας είπε θα δείτε στις συνεντεύξεις μας στο OΚ, ΝITRO και In Style.


Μετά την συνέντευξη πήγαμε στο κατάστημα της Ερμού και παρακολουθήσαμε ένα μικρό fashion show καθώς και τα μεταξωτά φουλάρια της συλλογής να γίνονται ανάρπαστα



Στην συλλογή της υπάρχουν κάποια ρούχα που θυμίζουν το styling του Sex and the City, The Movie, όπως το μαύρο ντραπέ μίνι με το μεγάλο κορσάζ (μοιάζει με το λευκό που φοράει η Carrie στην αρχή) και το εμπριμέ με τα κόκκινα λουλούδια και την ζώνη με τρουκς (η SJP φορούσε κάτι ανάλογο σε πράσινο).


Μάθαμε ότι τα αξεσουάρ της συλλογής είναι sold out στο Λονδίνο και μοσχοπουλιούνται ήδη στο ebay. Η τσάντα είναι από τα πιο ωραία κομμάτια και έχει το ίδιο μοτίβο με τα φουλάρια που λέγαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: