Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

H άνοιξη της La Redoute

Eνα χειμωνιάτικο πρωινό την περασμένη εβδομάδα η La Redoute μας παρουσίασε την συλλογή της για την Άνοιξη 2009 σε ένα ατμοσφαιρικό στούντιο στο Παρίσι



Μας άρεσαν πολύ τα μπατίκ και οι μαρινιέρες της συλλογής.


...αλλά και η συλλογή του σχεδιαστή Michel Klein, που έχει δημιουργήσει για την La Redoute μια σειρά από βασικά ρούχα σε μαύρο χρώμα.


Τα παιδικά ήταν επίσης καταπληκτικά.


Όπως και τα γυναικεία αξεσουάρ που βλέπετε εδώ.


Και αφήνουμε το καλύτερο για το τέλος. Περισσότερο από όλα στην παρουσίαση μας ενέπνευσαν ο Marc και η Sarah Lavoine, ένα ζευγάρι με άψογο, cool, γαλλικό στυλ. Οι δυό τους φωτογραφίζονται για την La Redoute και διαλέγουν κομμάτια που αντιπροσωπεύουν το στυλ τους (αυτό το άψογο και cool και γαλλικό που λέγαμε).



Ο Marc είναι γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός. H Sarah είναι διακοσμήτρια και υπογράφει μέσα στον κατάλογο μια δική της σειρά επίπλων. Μπορείτε να δείτε την δουλειά της στο www.sarahlavoine.com. Την ρωτήσαμε πως περιγράφει το στυλ της και άρχισε να απαριθμεί διάφορα αγαπημένα της items: το στενό τζιν, τα σακάκια με παγιέτες, τα αθλητικά μποτάκια και άλλα rock-chic κομμάτια. Εκεί ο Marc θεώρησε απαραίτητο να παρέμβει για να συμπληρώσει πως εξίσου αντιπροσωπευτικές του στυλ της Sarah είναι και οι κοντές φούστες. Μάλιστα είπε ότι και αυτός την προτιμά με κοντές και αν κάποια μέρα η φούστα που φοράει δεν είναι αρκετά μίνι, τότε της λέει να πάει να αλλάξει και να φορέσει μια κοντύτερη. Τους αγαπήσαμε.



Να η Sarah βγαίνοντας έξω από τον χώρο της παρουσίασης με το αγαπημένο της στενό τζιν και κονκάρδα Obama στην τσάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: