Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

Vintage καλούδια


Ο κόσμος των vintage αξεσουάρ είναι γεμάτος από ευχάριστες εκπλήξεις - περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στο θέμα θα βρείτε και στο σχετικό βιβλίο μας, που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Μέχρι τότε, ορίστε μια ιδέα από το τι μπορεί να βρει κανείς ψάχνοντας στα vintage και second hand καταστήματα της Αθήνας. Αριστούργημα numero uno, μια τσάντα Chanel απίστευτης ομορφιάς και σε κατάσταση mint, που λένε (690 ευρώ, Bohbo: Ασκληπιού 24, Αθήνα, τηλ. 210-3389202).




Αξεπέραστα 80s: τσάντα-φάκελος Gianni Versace σε "μπλε ηλεκτρίκ", όπως έλεγαν τότε (90 ευρώ, και πάλι από το Bohbo)




Οι τιμημένες Doc Martens του punk κινήματος σε μοβ βερσιόν - αυθεντικότατες, ελαφρότατα φθαρμένες εξωτερικά -τους πηγαίνει, μοιάζουν σαν να έχουν επιζήσει από συναυλία στο Αν Club-, πλην όμως αφόρετες από μέσα (25 ευρώ, Yesterday's Bread: Καλλιδρομίου 87-89, Εξάρχεια, τηλ. 210-8811233).






Ο Charles Jourdan είναι ολόκληρο κεφάλαιο στην ιστορία των παπουτσιών (και στο βιβλίο μας με θέμα τα αξεσουάρ, που όπως προείπαμε έρχεται οσονούπω). Οι συγκεκριμένες γόβες του με τη μοβ σουέντ μύτη προέρχονται από τα 80s (100 ευρώ, Le Streghe Son Tornate: Χάρητος 9, Κολωνάκι, τηλ. 210-7212581).

Περισσότερες λεπτομέρειες, ευρήματα, tips για το vintage shopping, στο μεγάλο ρεπορτάζ που ετοιμάζουμε για το In Style Δεκεμβρίου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γνωριζετε αν υπαρχουν τετοιου ειδους μαγαζια στη Θεσνικη;

Ανώνυμος είπε...

Nina mou uparxei to ''wearvintage'' sth thessalonikh sthn iktinou 16!phgaine na patheis plaka!