Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

Τι κάνει η Ιφιγένεια στα έπιπλα

Η Ιφιγένεια, για την οποία σας ξαναείπαμε, μας κάλεσε στο ατελιέ της για να δούμε την δουλειά της. Οι παρακάτω φωτογραφίες, από το χώρο της, μια παλιά τυπική Αθηναική μονοκατοικία στο Κουκάκι, την οποία έχει μετατρέψει σε παραμύθι, μιλάνε μόνες τους.






Αυτό θα πει να είσαι χρυσοχέρα!Στα χέρια της Ιφιγένειας, τα έπιπλα ξανανιώνουν. Πατίνες σε όλα τα χρώματα, λούστρα με παραδοσιακές και μοντέρνες τεχνικές, καινούρια πόμολα και ταπετσαρίες κάνουν τα παλιά καινούρια. Ένας μπουφές ντύνεται με τσόχα, μια ντουλάπα αποκτά λουλουδάτη…φόδρα, ένας καθρέφτης παλιώνει ακόμα πιο πολύ με πατίνες στο χρώμα της μέντας, δημιουργώντας unique κομμάτια με υλικά που εσείς ανακυκλώνετε.


Εδώ ξεμοναχιάσαμε την "χρυσοχέρα" για να την βγάλουμε μια φωτογραφία για το blog. H Iφιγένεια, για πολλά χρόνια fashion editor, εφαρμόζει πρώτα τις δημιουργικές ιδέες της και το καλό της γούστο πάνω της και έχει και πολύ ωραίο στυλ. Συνεχίζουμε με περισσότερες φωτό από το άντρο της στο Κουκάκι





Το Ifigenia’s Home «δένει» τα αγαπημένα σας κειμήλια με το σύγχρονο design, και σας προτείνει λύσεις για κουρτίνες, μαξιλάρες, ταπετσαρίες, ριχτάρια με τρόπο που όλα να υπηρετούν τις ανάγκες και το πολύ προσωπικό σας γούστο. Το εργαστήριο είναι ανοιχτό κατόπιν ραντεβού, προκειμένου να εξερευνήσετε μαζί όλες τις πιθανές και απίθανες λύσεις και μεταμορφώσεις για τα αγαπημένα σας έπιπλα.

(Ifigenia’s Home, Ιφιγένεια Ματαράγκα, Μονεμβασιάς 5, Κουκάκι,
τηλ: 2109248619 κιν: 6972302611
Email: info@imataraga.net)

Δεν υπάρχουν σχόλια: