Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Underground Charity Bazaar






Άλλο ένα γιορτινό bazaar; Μάλλον όχι.Τα καταστήματα Underground ετοιμάζουν για αυτή την Κυριακή ένα downtown event με hip ρούχα σε καταπληκτικές τιμές,underground μουσική και διάθεση για πάρτι. Στο Underground Bazaar θα πωλούνται ρούχα από τις τελευταίες συλλογές Underground και Apostolos Mitropoulos for Underground, καθώς και από επιλεγμένες γαλλικές σειρές τις οποίες φιλοξενούν οι μπουτίκ Underground, σε τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ και δεν ξεπερνούν τα 50 ευρώ. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των ρούχων θα διατεθεί για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς της ActionAid.
Στον ίδιο χώρο θα λειτουργήσει παράλληλα με το bazaar ένα μουσικό stage, στο οποίο θα φιλοξενηθούν live εμφανίσεις από τις Marsheaux και τους Fotonovela featuring Elektra, καθώς και d.j. set από τον Antoine και live κρουστά. Το event θα συμπληρώσουν χορευτικές performances σαν ένα εναλλακτικό catwalk show, μια πρώτη ματιά στη συλλογή Underground για το καλοκαίρι 2009.

Underground Charity Bazaar: Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, από τις 6μ.μ. μέχρι τις 12μ.μ. στο Socialista (Τριπτολέμου 33, Γκάζι τηλ. 210-3474733).

Δεν υπάρχουν σχόλια: